Media

Det är underligt med  de nyheter som kommer oss till del. Allt som händer kan ju inte tas upp, men det är ändå bara en ganska liten skara människor som bestämmer vad som ska redovisas och vad som anses vara av allmänt intresse. Fruktansvärt med det som kallas terrordådet på Drottninggatan i Stockholm med fyra döda, men ibland blir det bara för mycket av samma information om samma sak, som om man vill vältra sig i andras olycka. Här verkar ju ingen terrororganisation ligga bakom, istället en galen uzbek som inte fått något uppehållstillstånd. I bussolyckan på E 45:an i början av april, som är Sveriges längsta väg, omkom 3 barn och det skrevs en hel del om detta då, men nu är det helt tyst, utom möjligen i Göteborgsposten. Jag skulle gärna vilja veta vad den olyckan egentligen berodde på, om det helt enkelt handlade om den mänskliga faktorn.

Svinkallt här, visserligen 2 plusgrader men det blåser kraftigt, och jag fryser som en hund. Passar på att önska en fin påsk med mycket god mat, och ett rejält godisägg.

Den dyker upp lite varstans, tibasten

Sjön har sköljt

och ekan har lämnat land

Men allt är inte positivt ens om våren

Annonser

Om norbergianblue

arbetsfri,sambo,två vuxna barn+två bonus, fem + två barnbarn, gillar musik,allt mellan Mozart och Rammstein, (undantaget dansbandsmusik) litteratur, teater och att diskutera samhällsfrågor.Plus en och annan konstutställning.
Det här inlägget postades i Om samhället, Tyckerier och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Media

  1. Elisabet skriver:

    Ja, just så känns det! Som om alla olika medier vill krama ur det allra, allra sista av det som hände. Å andra sidan har jag läst mycket och tittat mycket på det som visats, i alla fall i SVT och dagstidningen, så jag bidrar väl förstås också.

  2. norbergianblue skriver:

    Frågan är ju vad mannen hade för motiv. Än finns väl ingen organisation som säger sig ligga bakom. En ensam, desperat galning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s