Tröttande

Jag försöker hänga med i svängarna vad gäller de politiska frågorna i det här landet. Men lätt är det inte. För bara ett par år sedan var det tvärstopp hos Alliansens Anders Borg vad gäller byggandet av banor för höghastighetståg mellan Stockholm-Göteborg-Malmö. Inga science fiction-tåg, som han uttryckte det. Nu när det är valår ska vi plötsligt ha snabbtåg till ohyggliga kostnader. Nog vore det bättre att rusta upp de spår vi redan har. Och framför allt få tågen att ta sig fram på dessa i tid. Däremot hoppas jag, att löftet om 20 000 nya studentbostäder inte är enbart valfläsk. Det kan inte vara roligt att komma in på en sökt utbildning, och tvingas tacka nej för att man inte hittar något boende. Jag är så jävla trött på malandet i Almedalen och alla vackra ord som det ändå inte blir något av. Nu åker vi till stugan i Värmland och skiter i alltihop under några dagar. Solen har ju äntligen behagat visa sig igen, och naturen står i sin fagraste blomning just nu. Alltid något, sa fan, som bekant.

Backvial

Backvial

En liten favorit

En liten favorit

Gott om orm i år

Gott om orm i år

Jo, den ligger där och lurar

Jo, den ligger där och lurar

Annonser

Om norbergianblue

arbetsfri,sambo,två vuxna barn+två bonus, fem + två barnbarn, gillar musik,allt mellan Mozart och Rammstein, (undantaget dansbandsmusik) litteratur, teater och att diskutera samhällsfrågor.Plus en och annan konstutställning.
Det här inlägget postades i Natur, Om samhället och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tröttande

 1. Bert skriver:

  Ja! Visst blir man less på valfläsket.

  Gott om orm är det här också. Men det är också sorkår. Ormarna har mycket mat. Och igelkottarna äter orm. Allt hänger ihop.

 2. norbergianblue skriver:

  Yes, allt hänger på något vis ihop. Förutom att vi människor gärna vill ändra här och där för att vinna ytterligare fördelar. 🙂

 3. Gillar Anders Borg. Ormar har jag inte sett till här i Hjo än. I Almedalen finns nog en och annan.

 4. norbergianblue skriver:

  Jo, ormar finns ju i alla lustgårdar, även de präktiga svenska. Har heller ingenting emot Anders Borg, bara vissa av hans kovändningar. Tror inte att han blir kvar så länge till i politiken, han har ju antytt att ”livet har andra värden”. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s