Bokmässa

Biblioteket i Norberg

Biblioteket i Norberg

Imorgon är det dags igen. En fredag när kommunbiblioteket får stå tillbaka för bokmässan i Göteborg. Tre härliga dagar med böcker, författare och föredrag. Trångt, svettigt, men ändå skönt med massor av människor som bläddrar och vänder och vrider på både gammalt och nytt i bokväg. Det blir till att kliva upp vid 4-snåret för att hinna till tåget. Och en from förhoppning om att slippa signalfel mitt på spåret som resulterar i en språngmarsch med resväska och handbagage till någon busstation för vidare transport ett stycke framåt. Har varit på nästan alla bokmässor i Göteborg sedan starten, men det är bara de senaste åren som det ofta strulat på olika sätt under resan. Måste vara något grundläggande fel på systemet inom SJ.

Annonser

Om norbergianblue

arbetsfri,sambo,två vuxna barn+två bonus, fem + två barnbarn, gillar musik,allt mellan Mozart och Rammstein, (undantaget dansbandsmusik) litteratur, teater och att diskutera samhällsfrågor.Plus en och annan konstutställning.
Det här inlägget postades i Om böcker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bokmässa

 1. Jane skriver:

  Hoppas att ni har det kanon i Göteborg.
  Och att tågen går som dom ska.
  Mega kramar / Jane

 2. Bert Bodin skriver:

  Ofta är det nog inte SJ:s fel, utan den ovillighet som tidigare och nuvarande regering visar genom att helt enkelt strunta i infrastrukturen, alla miljövänliga ord till trots. Tjurbajs!

 3. norbergianblue skriver:

  De kommer bergsäkert att falla på eget grepp. Men sedan är ju frågan om vi inte får det samhälle vi förtjänar. Protesterna är ju minst sagt lama.:-/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s