Musiknostalgi

"Bakom mina solglasögon"

”Bakom mina solglasögon”

Har haft en bonusson, tillika kock hemma över helgen, för ett nostalgibesök i den återuppståndna Kärrgruveparken, som ligger på gångavstånd från oss. Åtminstone om man har normal kondition. Tre band, med storhetstid under åttio-och nittiotalet avslutade säsongen med hyggligt antal besökande. Docenterna, eller Docent Död, som jag har för mig att de hette, hade ju en hit med låten ”Bakom mina solglasögon”. Och punkbandet Sator med ”I wanna go home”  kommer jag också ihåg. Men den tredje gruppen, Torsson, har jag aldrig hört talas om. En klar lucka i den musikaliska allmänbildningen. Tydligen en trevlig kväll i alla fall, men att ha barn som kommit upp i nostalgiålder känns ju en aning kluvet. Är jag gammal eller är jag uråldrig? Pest eller kolera?  Skulle själv inte tacka nej till en nostalgikväll med Rolling Stones. Men där är väl rollatorerna inte långt borta.untitled

Annonser

Om norbergianblue

arbetsfri,sambo,två vuxna barn+två bonus, fem + två barnbarn, gillar musik,allt mellan Mozart och Rammstein, (undantaget dansbandsmusik) litteratur, teater och att diskutera samhällsfrågor.Plus en och annan konstutställning.
Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Musiknostalgi

  1. hahaha, känner igen det där med rullatorer! Själv skulle jag gärna gå och lyssna på Pål Paljett eller lyssna på tjejen som sjöng ”ska vi plocka körsbär i min trädgård- lala laaa, lala laaaaaa”!
    😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s